Joan Mayans

Clau de no.

jmayans | 10 Maig, 2009 16:50

Hola, som en Michael Christmas i avui vos parlarÚ en clau de no.

Pels que no me coneguin, som una persona humil, discreta... No m'agrada estar a primera linia.

Som un persona lleial als meus principis, al grup que represent i als militants que el comformen. Mai he tengut aspiracions de lideratge. Com he dit abans, no m'agrada estar a primera linia.

Mai he volgut ser batle de Palma, em vaig comformar amb ser regidor sense posar cap tipus de problema. Tampoc volia ser el president de la meva formaciˇ, per˛ els meus companys insistiren.

Tot i aix˛ reconec que Ús un honor ser el president d'una formaciˇ polÝtica que mai ha estat implicada en cap escadol de corrupciˇ.

No ho dec fer tan malament perque tambÚ em varen anomenar Conseller de Turisme, tot i que sempre me vaig oposar a ocupar el cÓrrec que havia estat ocupat per un dels meus companys de formaciˇ.

Sempre me vaig oposar a la contrucciˇ del Golf de Son Baco, ja que personalment crec que Campos tÚ altres vies per desenvolupar-se econ˛micament mÚs sostenibles amb el mediambient.

Un dels meus companys de formaciˇ es va oferir voluntari per anar a les eleccions europees, per˛ em vaig haver de negar. Aix˛ haguÚs suposat haver d'ocupar la seva conselleria (cosa que no vull) i pedrer un valor en alša de la polÝtica balear.

Em sent valorat i recolzat pels meus companys de formaciˇ i pels diferents grups polÝtics que comformam el govern d'aquesta terra.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb