Joan Mayans

Cases Oficials

jmayans | 20 Abril, 2009 07:13

N'Aragorn (es fill de n'Aratorn, que vivia a n'es carrer nou) i els seus amics (en Gimli,un nanet més puta que ses erugues, i en Legolas, un cusí d'enfora d'es Capitan Spook) se varen cansar d'encalçar orcos i animals extranys. Aquests eren uns putes i s'havien motoritzat.

En Sauron, que era un cabró, però tenia duros, els hi havia comprat una Harley Davison a cada un. I es nostros amics encara anaven a cavall o a peu i no n'agafaven cap.

Se varen reunir amb en Gandalf, que feia poc l'havien anomenat Papa, per veure si arreglaven aquest desavantatge.

Li varen demanar una cotxo per anar a encalçar orcos, perque d'aquella manera que anaven no podia ser. En Gandalf lis va comprar un Citroën Dos Cavalls de segona ma que havia vist a n'es Trueque feia un parell de dies. Au ido, es nostros amics ja estaven motoritzats i a encalçar orcos s'ha dit. Disfrutaven amb aquell cotxet, no hi havia terreny mal pla que se'ls resistis.

Però en Gandalf va voler anar a lo barato i a ses dues setmanes es dos cavals va dir basta. Els va deixar tirarts a devora Mordor. S'havia fotut sa corretja de distribució, i en Legolas li havia posat diesel en lloc de benzina.

En Gimli va dir que podien dur es dos cavalls a ca seva, perque es seu germà tenia un concesionarí oficial Citroën. I així ho varen fer. Varen cridar a n'es seguro perque els hi enviàs una grua, i cap a n'es taller d'es germà d'en Gimli. Varen discutir preu i es germà d'en Gimli no volia baixar de 1000 €.

N'Aragorn tot emprenyat agafa telèfon i telefona a n'es seu sogre, que era es cantant d'Aerosmith i tenia un taller de xapa. I amb 400 € varen tenir es dos cavalls arreglat i amb un motor 2200 cc.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb