Joan Mayans

Adrenalina positiva.

jmayans | 06 Maig, 2009 21:15

És ver que el futbol, entès en el segle XXI, ha deixat de ser un esport per convertir-se en una empresa generadora de doblers.

Ha deixat de ser una feina amb un sou per viure dignament a ser un carrera cap a l'èxit i enriquiment personal, amb una vida plena de luxos i excessos ( estic generalitzant, sempre hi ha excepcions).

Els equips han deixat de jugar a petits i acollidors estadis, plens d'història, per translladar-se a grans estructures de ciment i ferro, impersonals i fredes.

Però a vegades, el en que teoria és un esport (professional) i que a la pràctica és una empresa dirigida per gent poc escrupulosa i corrupta ( també estic generalitzant), a vegades, t'omple el cor ple d'emocions i sentiments.

Partits com el d'avui ( Chelsea vs Barça) fan creixer aquest esport, no només esportivament parlant, sino des del caiure social.

Viure 90 minuts de la teva vida nervios, ansios... perque després en un segon canvii el teu estat d'ànim de lo més baix a lo més alt, botar, cridar, abraçar-te amb gent que no coneixes. És una pujada d'adrenalina positiva. Avui he vist gent que no li agrada el futbol emocionar-se tant com el qui més. És senzillament increible.

Són aquests petits moments d'euforia descontrolada que compensen les actituts d'alguns judadors i de molts de dirigents d'aquest esport.

No puc acabar aquest article sense felicitar a l'equip que des de petit n'he estat seguidor ( després del Mallorca, que quedi clar).

Visca el Barça!!

Comentaris

Hola

Un que no li agrada el futbol | 07/05/2009, 10:17

Som un dels que no els agrada el futbol, i he de reconèixer que aquest Barça emociona i enamora...

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb