Joan Mayans

Clau de no.

jmayans | 10 Maig, 2009 16:50

Hola, som en Michael Christmas i avui vos parlaré en clau de no.

Pels que no me coneguin, som una persona humil, discreta... No m'agrada estar a primera linia.

Som un persona lleial als meus principis, al grup que represent i als militants que el comformen. Mai he tengut aspiracions de lideratge. Com he dit abans, no m'agrada estar a primera linia.

Mai he volgut ser batle de Palma, em vaig comformar amb ser regidor sense posar cap tipus de problema. Tampoc volia ser el president de la meva formació, però els meus companys insistiren.

Tot i això reconec que és un honor ser el president d'una formació política que mai ha estat implicada en cap escadol de corrupció.

No ho dec fer tan malament perque també em varen anomenar Conseller de Turisme, tot i que sempre me vaig oposar a ocupar el càrrec que havia estat ocupat per un dels meus companys de formació.

Sempre me vaig oposar a la contrucció del Golf de Son Baco, ja que personalment crec que Campos té altres vies per desenvolupar-se econòmicament més sostenibles amb el mediambient.

Un dels meus companys de formació es va oferir voluntari per anar a les eleccions europees, però em vaig haver de negar. Això hagués suposat haver d'ocupar la seva conselleria (cosa que no vull) i pedrer un valor en alça de la política balear.

Em sent valorat i recolzat pels meus companys de formació i pels diferents grups polítics que comformam el govern d'aquesta terra.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb